Solone Kawałki Czekolady Bez Pieczenia Ciasteczek
Solone kawałki czekolady bez ciastek mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka soli, miodu, oleju kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wiele osób robiło ten przepis, a 1537 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Zdrowe No-Bake Solone Ciemna Czekolada Kawałki Owsiane Ciastka Batony, Solone Ciasteczka Czekoladowe, oraz Solone Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Umieść orzechy nerkowca, cukier palmowy/kokosowy, siemię lniane i sól w młynku do przypraw lub robocie kuchennym i zmiksuj na proszek.Wrzucić mieszaninę nerkowca do małej i średniej wielkości misce i skropić w oleju kokosowym, miód lub agawa, i wanilia. Dobrze wymieszać, aby połączyć i włączyć wszystko tak równomiernie, jak to możliwe.Wymieszać kawałki czekolady lub chipsy, aby równomiernie rozprowadzić.Uformuj ciasto na szesnaście (mniej więcej) kulek i delikatnie spłaszcz je na arkuszu lub patelni wyłożonej silikonową matą do pieczenia lub papierem do pergaminu. Naprawdę, możesz je kształtować, jak chcesz, ja po prostu lubię je w kształcie ciasteczek.W razie potrzeby posypać szczyty szczyptą soli morskiej.Schłodzić "ciasteczka" przez 15 minut w zamrażarce.Przechowuj je w lodówce lub zamrażarce, w zależności od tego, jak twarde i fajne lubisz!