Solone garnki karmelowe de Crème

Solone garnki karmelowe de Crème
Solone garnki karmelowe de Crème to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka żółtek, sól morska płatki, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone garnki karmelowe de Crème, Solone garnki karmelowe de Creme, oraz Solone garnki karmelowe de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść osiem 1/2-cup (4-uncji) puchary żaroodporne, kubki budyniu, lub ramekins w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W dużym ciężkim rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
4
Ubij brązowy cukier i sól koszerną. Używając końcówki małego ostrego noża, zeskrobać nasiona wanilii z fasoli, dodać do mieszaniny masła i wrzucić fasolę. Mieszać przez około 5 minut, lub aż mieszanina ma konsystencję grubego piasku i nabiera orzechowego, karmelowego zapachu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
5
Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i stopniowo ubijać śmietanę. Mieszanina będzie energicznie bąbelkować i będzie chwytać po dodaniu kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
6
Ubijać przez około 5 minut lub aż utwardzone kawałki cukru rozpuszczą się i mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
7
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
W dużej misce wymieszaj żółtka, aby zmiksować. Stopniowo ubijaj ciepłą mieszankę karmelową. Przecedzić krem przez sito o drobnych oczkach do 4-szklankowej miarki płynu lub miski z wylewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takich Jak Lindt, Do Czekoladowych LokówTakich Jak Lindt, Do Czekoladowych Loków
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Wlać krem do kubków, dzieląc go równo. Przykryj patelnię folią aluminiową, pozostawiając jeden narożnik odkryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Umieść patelnię w piekarniku i ostrożnie wlej do patelni wystarczającą ilość gorącej wody, aby dostać się do połowy boków filiżanek, a następnie przykryj otwarty róg folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Piec krem przez około 50 minut, lub do momentu, gdy są one po prostu ustawione na brzegach, ale nadal lekko Potrząsać, gdy kubki są delikatnie wstrząśnięte. (Bądź bardzo ostrożny, aby uniknąć pary podczas odkrywania patelni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Wyjąć kubki z patelni i przenieść do stojaka z drutu do ostygnięcia, około 1 godziny. Przykryj każdą filiżankę folią i przechowuj w lodówce do schłodzenia, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Posypać szczyptą soli morskiej na każdym garnku de crème i podawać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Pots de crème można przechowywać w lodówce do 2 dni.
2
Sole Wykończeniowe
3
Kucharze używają różnych soli do różnych celów. "Sole wykończeniowe" nie są do gotowania; raczej mają na celu smak i dodać trochę tekstury do jedzenia, gdy go serwujesz. Mam słabość do soli Maldon, wydobywanej z morza w pobliżu Essex w Wielkiej Brytanii. Ma nieskazitelny biały kolor i bardzo chrupiące płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn