Solone garnki karmelowe de Crème

Solone garnki karmelowe de Crème
Solone garnki karmelowe de Crème to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka żółtek, sól morska płatki, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone garnki karmelowe de Crème, Solone garnki karmelowe de Creme, oraz Solone garnki karmelowe de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść osiem 1/2-cup (4-uncji) puchary żaroodporne, kubki budyniu, lub ramekins w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W dużym ciężkim rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Ubij brązowy cukier i sól koszerną. Używając końcówki małego ostrego noża, zeskrobać nasiona wanilii z fasoli, dodać do mieszaniny masła i wrzucić fasolę. Mieszać przez około 5 minut, lub aż mieszanina ma konsystencję grubego piasku i nabiera orzechowego, karmelowego zapachu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i stopniowo ubijać śmietanę. Mieszanina będzie energicznie bąbelkować i będzie chwytać po dodaniu kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Ubijać przez około 5 minut lub aż utwardzone kawałki cukru rozpuszczą się i mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
W dużej misce wymieszaj żółtka, aby zmiksować. Stopniowo ubijaj ciepłą mieszankę karmelową. Przecedzić krem przez sito o drobnych oczkach do 4-szklankowej miarki płynu lub miski z wylewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wlać krem do kubków, dzieląc go równo. Przykryj patelnię folią aluminiową, pozostawiając jeden narożnik odkryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Umieść patelnię w piekarniku i ostrożnie wlej do patelni wystarczającą ilość gorącej wody, aby dostać się do połowy boków filiżanek, a następnie przykryj otwarty róg folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Piec krem przez około 50 minut, lub do momentu, gdy są one po prostu ustawione na brzegach, ale nadal lekko Potrząsać, gdy kubki są delikatnie wstrząśnięte. (Bądź bardzo ostrożny, aby uniknąć pary podczas odkrywania patelni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Wyjąć kubki z patelni i przenieść do stojaka z drutu do ostygnięcia, około 1 godziny. Przykryj każdą filiżankę folią i przechowuj w lodówce do schłodzenia, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Posypać szczyptą soli morskiej na każdym garnku de crème i podawać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Pots de crème można przechowywać w lodówce do 2 dni.
2
Sole Wykończeniowe
3
Kucharze używają różnych soli do różnych celów. "Sole wykończeniowe" nie są do gotowania; raczej mają na celu smak i dodać trochę tekstury do jedzenia, gdy go serwujesz. Mam słabość do soli Maldon, wydobywanej z morza w pobliżu Essex w Wielkiej Brytanii. Ma nieskazitelny biały kolor i bardzo chrupiące płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn