Solone ciasteczka Dulce de Leche Swirl

Solone ciasteczka Dulce de Leche Swirl
Solone Dulce de Leche Swirl Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pieczenia czekolady, betty czekolady brownie mix, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dulce de Leche Swirl S ' mores Brownies, Sernik zawirowujący Dulce De Leche, oraz Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Wlać słodzone mleko skondensowane do szklanego talerza o średnicy 9 cali; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Umieść talerz ciasta w większej płytkiej patelni z bokami; ostrożnie umieść patelnię z płytką ciasta w piekarniku. Napełnij większą patelnię gorącą wodą, aby prawie dotarła do górnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec przez 1 1/2 godziny lub aż gęste i karmel kolorowe. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Wymieszać z solą kuchenną; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smaruj 9-calową kwadratową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania; patelnia z papierem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Rozłóż połowę ciasta brownie na patelni. Top z 1/3 solonej dulce de leche. Z nożem do masła, zawirować dulce de leche do ciasta. Dokładnie rozprowadzić pozostałe ciasto brownie na wierzchu. Top z pozostałych dwóch trzecich solone dulce del leche; zawirować w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Piec 40 minut lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi prawie czyste (z kilku wilgotnych okruchów). Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
W małej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa ciemna czekolada odkryte na wysoki 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż stopi się i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Ciasteczka pokroić w 3 rzędy po 3 rzędy. Top roztopioną ciemną czekoladą i obfite posypać solą morską. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Magazyn