Przepis solone babeczki karmelowe może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 88605 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka fleur de sel, twarogu, karmelu dulce de leche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim, Solone Babeczki Karmelowe, oraz Solone Babeczki Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 350° i linia cupcake patelnie z cupcake papers.In duża miska, za pomocą miksera elektrycznego, połączyć ciasto mix, jajka, masło, śmietana i woda przez 1 minutę na niskim poziomie. Boki złomu, a następnie wymieszać na wysokości przez 1 minutę.Dziel ciasto równomiernie między studniami cupcake i delikatnie potrząśnij, aby gładkie ciasto.
Dodać twarożek i miksować aż do połączenia, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6
Dodać karmel i wymieszać aż do całkowitego włączenia.Powoli dodawać cukier puder 1 szklanka na raz i miksować na małej prędkości, aż połączone i pożądanej konsystencji (chcesz lukier dość grube). Zwiększ do średniej prędkości i beat, aż zacznie się puszysty.(około 1 minuty)wyłożyć lukier karmelowy na wierzch babeczek z bardzo dużą okrągłą końcówką ciasta