Solona Pieczona pierś z indyka z nogami Confit może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 2368 kalorii, 99g białka, oraz 215g tłuszczu. Na 7,23 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka Cebulki kopru włoskiego, tymianku, pietruszki liściastej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Indyk na dwa sposoby (Pieczona pierś i nogi Confit), Klonowe Bourbon Solone Nogi Indyka, oraz Piersi Indyka Solone.
Instrukcje
1
Umieścić całe nogi i skrzydła na blasze do pieczenia. Rub chiles, sól i pieprz na całym indyku; przenieść do dużej plastikowej torebce zamykanej. Rozsypać zioła i skórkę cytrynową wokół indyka w woreczku. Uszczelnij torbę i schłodź przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Z nóg i skrzydeł zetrzeć zioła i nadmiar soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Rozgrzać tłuszcz z kaczki w ciężkim garnku 5-quart na małym ogniu, aż się stopi i ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj nogi i skrzydła do garnka i zanurz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Umieść indyka w piekarniku i gotuj, aż nogi będą miękkie, a nóż do parowania można łatwo włożyć w najgrubszą część uda, 3-3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Niech Indyk ostygnie w tłuszczu kaczki w temperaturze pokojowej, około 2 godzin. Przykryć i schłodzić przez noc. DO AHEAD: Confit można wykonać 3 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1
Grubo zmiażdżyć jagody ziela angielskiego moździerzem i tłuczkiem. Alternatywnie, umieścić w zamykanej plastikowej torbie zamrażarki i zmiażdżyć wałkiem do ciasta lub dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przełożyć do dużego garnka. Powtórz z jagodami jałowca, a następnie nasionami kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
Bułka Tarta, Kilka Garści
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Przyprawy umieścić w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj sól, cukier i 2 szklanki gorącej wody do garnka z przyprawami. Mieszaj do rozpuszczenia soli i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj cebulę, marchew, koper włoski, pietruszkę i gałązki tymianku, liście laurowe, chiles i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina Wieprzowa
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać 3 ćwiartki bardzo zimnej wody i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Pierś z indyka umieścić w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
8
Umieść talerz na górze, jeśli to konieczne, aby zanurzyć pierś. Przykryć i schłodzić przez noc.
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. ułóż dużą patelnię z folią. Ustaw stojak w patelni. Cebulę, szałwię i tymianek rozsypać na półce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Wyjąć pierś indyka z solanki. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Piersi indyka ułożyć na wierzchu ziół na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4
Pierś posmarować roztopionym masłem. Doprawić solą i pieprzem. Piecz indyka przez 30 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 149°, pierś luźno przykryć folią i kontynuować pieczenie, aż do momentu włożenia natychmiastowego termometru w najgrubszą część piersi160, łącznie 2 1/2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Pozostaw pierś na co najmniej 30 minut przed wyrzeźbieniem.
6
W międzyczasie, przewiń confit nogi i skrzydła w tłuszczu kaczki na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
7
Usuń nogi i skrzydła z tłuszczu; przenieść na dużą patelnię nonstick lub żeliwną i gotować na średnim ogniu, aż skóra będzie ładnie rumiana, o 6 minut na stronę. Odcedzić tłuszcz z patelni i zamrozić do wykorzystania w przyszłości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Wyrzeźbić pierś; ułożyć na talerzu.
9
Umieść skrzydła i nogi obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone