Solnie Pieczony Cały Czerwony Lucjan

Solnie Pieczony Cały Czerwony Lucjan
Pieczony w soli cały czerwony Lucjan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 421 kalorii, 85g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $8.98 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz białka jaj, sól koszerna, cytryna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lucjan czerwony w soli, oraz Sól Pieczone Czerwony Snapper Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ryby nadziewamy plasterkami cytryn i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CytrynaCytryna
RybyRyby
3
Połącz sól koszerną, białka i 1/2 szklanki wody w dużej misce. Wyłożyć dużą, obramowaną blachę do pieczenia folią aluminiową lub papierem do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozłóż jedną trzecią mieszaniny soli na wyłożonej blasze do pieczenia. Wierzch z ryb; przykryć pozostałą mieszaniną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec ryby 40 do 50 minut. Pęknij warstwę soli młotkiem lub młotkiem do mięsa i usuń. Obrać skórę ryb; ostrożnie usunąć mięso, odrzucając skórę i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn