Solanki i wędzone wytopy
Solanki i wędzonki to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, wytopów, pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Solanki i wędzone wytopy, Łosoś Wędzony Solony, oraz Indyk solony z miodem i wędzony.
Instrukcje
Wypłukać wytop w chłodnej bieżącej wodzie. Odstawić.
Wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem lodu, włożyć do czajnika elektrycznego. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj lód i mieszaj, aż mieszanina ostygnie.
Przenieść płyn do 1-galonowego zamykanego worka wraz z wytopami. Zamknąć i umieścić w pojemniku tak, że wszystkie ryby są w solance.
Umieść w lodówce na 30 minut do 1 godziny.
Usunąć wytop z solanki, spłukać i osuszyć.
Umieść wytopy na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze, układając warstwy papierowymi ręcznikami pomiędzy nimi, jeśli nie zmieszczą się w 1 warstwie. Pozostawić do wyschnięcia w lodówce na noc.
Następnego dnia umieść wytopy na stojakach, od strony brzucha w dół, oddzielając je o co najmniej 1/4 cala i włóż do palacza. Włącz palacz, aby utrzymywał temperaturę od 150 do 160 stopni F. Dostosuj ciepło, w razie potrzeby i gotuj przez około 3 godziny lub do pożądanego poziomu doneness.