Solanka Z Czerwonej Papryki
Solanka z czerwonej papryki to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 2679 kalorii, 15g białka, oraz 80 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.31 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chile, ocet jabłkowy, miód i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
W dużym rondlu przynieś pierwsze sześć składników na wolnym ogniu. Gotować, aż wszystkie ciała stałe zostaną rozpuszczone.
Dodać wodę i zanurzyć brzuch wieprzowy.
Wyjąć z ognia i umieścić w lodówce na 3 dni.
Po upływie trzech dni wyjmij wieprzowinę z solanki, opłucz brzuch i osusz papierowymi ręcznikami.
Połóż się na stojaku nad patelnią z prześcieradłem i umieść przed wentylatorem na 1 godzinę, aby uformować granulkę.
Połóż wieprzowinę w pudełku z białkiem zimnego palacza i palić przez 4 do 6 godzin. Schłodzić mięso w zamrażarce na 1 godzinę, aby usztywnić dla łatwego krojenia w paski boczku. Pokrój to, czego potrzebujesz, a resztę przechowuj w bezpiecznym worku z zamrażarką w lodówce lub zamrażarce.
Paski boczku ułożyć na blasze wyposażonej w stelaż i wstawić do zimnego piekarnika. Obróć piekarnik do 400 stopni i gotuj przez około 12 do 15 minut, w zależności od tego, jak chrupiący lubisz boczek.
Wyjąć z stojaka i osuszyć na ręcznikach papierowych. Smacznego.