Solanka Z Czerwonej Papryki

Solanka Z Czerwonej Papryki
Solanka z czerwonej papryki to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 2679 kalorii, 15g białka, oraz 80 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.31 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chile, ocet jabłkowy, miód i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.

Instrukcje

1
W dużym rondlu przynieś pierwsze sześć składników na wolnym ogniu. Gotować, aż wszystkie ciała stałe zostaną rozpuszczone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać wodę i zanurzyć brzuch wieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Wyjąć z ognia i umieścić w lodówce na 3 dni.
4
Po upływie trzech dni wyjmij wieprzowinę z solanki, opłucz brzuch i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Połóż się na stojaku nad patelnią z prześcieradłem i umieść przed wentylatorem na 1 godzinę, aby uformować granulkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Połóż wieprzowinę w pudełku z białkiem zimnego palacza i palić przez 4 do 6 godzin. Schłodzić mięso w zamrażarce na 1 godzinę, aby usztywnić dla łatwego krojenia w paski boczku. Pokrój to, czego potrzebujesz, a resztę przechowuj w bezpiecznym worku z zamrażarką w lodówce lub zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
7
Paski boczku ułożyć na blasze wyposażonej w stelaż i wstawić do zimnego piekarnika. Obróć piekarnik do 400 stopni i gotuj przez około 12 do 15 minut, w zależności od tego, jak chrupiący lubisz boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wyjąć z stojaka i osuszyć na ręcznikach papierowych. Smacznego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn