Sola W Sosie Maślanym
Sola w sosie maślanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 887 kalorii, 28g białka, oraz 77 g tłuszczu. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, bulion z kurczaka, Wino i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Sola z sosem cytrynowo-maślanym, Sola z sosem Estragonowo-maślanym, oraz Sole Meuniere Z Sosem Kaparowym Z Rumianego Masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety zanurzyć w ubitym jajku, a następnie w bułce tartej.
W frytkownicy elektrycznej rozgrzać olej do 375 stopni F (190 stopni C). Smażyć rybę na złoty kolor.
Przełożyć do naczynia i ogrzać.
W małym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodać czosnek i saute przez 1 do 2 protokół. Wymieszać bulion z kurczaka, Wino i sok z cytryny; doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia i wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Podawać sosem maślanym na filetach rybnych.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.