Sola pieczona z krewetkowym sosem kreolskim

Sola pieczona z krewetkowym sosem kreolskim
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone Sole z sosem kreolskim krewetki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 432 kalorie, 40g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.53 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, ostry sos, przyprawy do owoców morza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Podeszwa Pieczona Z Sosem Musztardowym, Sola z sosem krewetkowym, oraz Pieczona Nadziewana Podeszwa Z Sosem Krewetkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużym rondlu. Podsmażyć cebulę i seler w oleju 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj zieloną cebulę i paprykę; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3
Dodać czosnek i następne 7 składników; smażyć 3 protokół. Wymieszać liście laurowe i kolejne 3 składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodaj krewetki. Przykryć i gotować 6 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Usunąć liście laurowe. Odstawić, utrzymując ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Filety rybne umieścić na lekko nasmarowanej patelni. Wymieszać razem pozostałe 1/4 szklanki oleju i przyprawy owoców morza w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Filety RybneFilety Rybne
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Szczotkuj ryby mieszanką przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Wlać wino na ryby, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Broil 3 cali od ciepła 5 minut lub do płatków ryb widelcem. Łyżka krewetki kreolski SOS równomiernie na 6 talerzy, i umieścić ryby na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn