Sola na parze z krewetkami i wieprzowiną

Sola na parze z krewetkami i wieprzowiną
Sola na parze z krewetkami i wieprzowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz baby bok choy, krewetki i wieprzowinę, tłusty odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj One-Pan Texas Hash, Schab z krewetkami i wieprzowiną, oraz Pierogi wieprzowo-krewetkowe na parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój imbir na cienkie plastry. Opłukać zieloną cebulę i przyciąć i wyrzucić końce; pokroić cebulę (w tym wierzchołki) na 3-calowe długości, a następnie pokroić wzdłuż na strzępy. Opłukać bok choy, przyciąć i wyrzucić końce łodygi; pokroić bok choy po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Bok ChoyBok Choy
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Ryby opłucz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Pokroić na cztery równe kawałki, od 3 do 4 cali kwadratowych.
4
W 12-calowej patelni lub 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić bulion na wolnym ogniu. Forma krewetki i wieprzowina Hash na cztery równe paszteciki o 3 cale szerokości; ustawić w gotującym się bulionie jako utworzone. Przykryć, dostosować ciepło do utrzymania na wolnym ogniu, i gotować, aż paszteciki nie są już różowe na górze, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Za pomocą szerokiej szpatułki obróć paszteciki; na każdym przykryj kawałek ryby. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryba będzie ledwo nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna-patrząc w środku najgrubszej części i paszteciki nie są już różowe w środku (wyciąć oba do testu), 4 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Tymczasem, w 8-do 10-calowej patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1/4 szklanki wody do wrzenia; dodać bok choy, przykryć, i gotować tylko do jasnozielonego i przetargu-chrupiące do ugryzienia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Odcedzić bok choy w durszlaku. Spłucz i osusz patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Kiedy ryba i haszysz są zrobione, z łopatką, przenieść jeden patty z rybami do każdego z czterech szerokich, płytkich misek lub oprawionych talerzy. Górne porcje równomiernie z bok choy i zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Bok ChoyBok Choy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Skropić równomiernie sosem sojowym. Łyżka gorącego bulionu równo wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Na patelni rozgrzać olej i imbir na dużym ogniu, aż olej zmarszczy się na dnie patelni, około 30 sekund. Łyżka gorącego oleju i imbiru równo na porcjach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dekoruj gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
12
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn