Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.75 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 781 kalorii, 42g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sola Florentyna, Filet z soli Florentyny, oraz Sole Florentine Aux Champignons dla podobnych receptur.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.