Sok Z Rabarbaru
Sok z rabarbaru jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, A 87 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 90%. Spróbuj Odmładzający Sok Z Korzenia / Marchew, Burak, Krew Pomarańcza, Imbir, Sok Z Kurkumy, Serce zdrowy i oczyszczający sok: burak marchew jabłko limonka pomarańcza sok imbirowy, oraz Sok bez sokowirówki: sok jabłkowo-marchewkowy z buraków imbirowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łodygi rabarbaru pokroić w poprzek na 1,5 cm segmenty.
Do garnka włożyć segmenty rabarbaru wraz z wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie przykryć i zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Odcedzić płyn przez sitko o drobnej siatce do dzbana lub wylewki, naciskając na ciała stałe w sitku, aby uzyskać jak najwięcej soku. Możesz wyrównać sitko gazą, jeśli chcesz, ale nie jest to konieczne.
Po 20 minutach sok oddzieli się, pozostawiając żółtawy osad na dnie. Zdekantować przezroczystą różową ciecz do czystej butelki lub dzbana, pozostawiając osad. Schłodzić przynajmniej kilka godzin i podawać na zimno na lodzie.