Sojowo-Łososiowy Z Kolendro-Kokosowy Chutney
Sojowo-łososiowy z Kolendro-kokosowym Chutney jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, kolendra-Chutney kokosowy, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to kolendra coconut chutney, jak zrobić kolendra coconut chutney, Tandoori krewetki z chutneyem kokosowo-kolendrowym, oraz Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w 11 x 7-calowym naczyniu do pieczenia; dobrze wymieszać trzepaczką do drutu.
Dodaj łososia, obracając się do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Łososia wyjąć z naczynia i wyrzucić marynatę. Przygotuj grill.
Umieść łososia na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podawać z chutneyem Kolendrowo-kokosowym.