Sojowo-imbirowy Grillowany łosoś i sezam Napa Slaw
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Sojowo-imbirowy Grillowany łosoś i sezam Napa Slaw może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.78 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, octu jabłkowego, nasion sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sezam Sojowy Napa Kapusta Slaw, Wieprzowina pomarańczowo-sezamowa z Napa Slaw, oraz Light Ginger Citrus Napa Slaw.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.