Sojowo-imbirowy Grillowany łosoś i sezam Napa Slaw

Sojowo-imbirowy Grillowany łosoś i sezam Napa Slaw
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Sojowo-imbirowy Grillowany łosoś i sezam Napa Slaw może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.78 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, octu jabłkowego, nasion sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sezam Sojowy Napa Kapusta Slaw, Wieprzowina pomarańczowo-sezamowa z Napa Slaw, oraz Light Ginger Citrus Napa Slaw.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn