Soczyste Grillowane Kebaby Z Miecznika Z Tequilą I Limonką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj soczystych grillowanych kebabów z miecznika z Tequilanem i Key Lime. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 46g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, tequili, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka z kurczaka Tequila-Limonka z winegretem Tequila-Limonka, Tequila-Limonkowy Kebab Krewetkowy, oraz Grillowane Kebaby Z Miecznika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać olej, sok, tequilę, miód, ocet, sól, pieprz, skórkę z limonki i połowę posiekanych ziół. Jeśli nie masz kluczowych limonek, możesz użyć zwykłych limonek.
Dodać pokrojone kostki miecznika do mieszanki i przechowywać w lodówce przez 30-50 minut.
Na przygotowane szaszłyki położyć marynowane kostki miecznika.
Grilluj do perfekcji przez około 8 minut, około 2 minut na stronę.
Podawać na łóżku z ryżem.
Dekoruj świeżymi ziołami i limonką. Sugerowane strony obejmują zwiędłą zieloną sałatkę z boczniaka szwajcarskiego (jasna oliwa z oliwek i cytryna z nutą czosnku) i srebrną kukurydzę królowej, gotowaną na parze w łusce.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.