Soczyste Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe
Soczyste ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe to bezmleczne przepis z 20 porcjami. Ten deser ma 227 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, jajka, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Soczyste Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), oraz Ciasto Z Mandarynką I Pomarańczą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj lub lekko Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, olej, orzechy włoskie, segmenty pomarańczowy, zastrzeżone 1/3 Puchar pomarańczowy płyn, i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Aby lukier ananasowy, wymieszaj razem ananas, suchy budyń i skórkę pomarańczową. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Rozłóż na torcie. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.