Soczyste Batony Cytrynowe
Soczyste batony cytrynowe to Wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 703 kalorie. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, cukier puder, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Soczyste Batony Cytrynowe, Soczyste Batony Cytrynowe, oraz Soczyste Batony Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 13 - x 9-calowy patelni z folii aluminiowej heavy-duty lub papieru pergaminowego, pozwalając 2 do 3 cali, aby rozszerzyć na boki; lekko smarować folią.
Wymieszać razem 2 szklanki mąki i 1/2 szklanki cukru pudru.
Masło pokroić na blenderze lub widelcu, aż będzie kruche. Docisnąć masę na dno przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub do lekko rumiane.
W międzyczasie ubijaj jajka w dużej misce, aż będą gładkie; ubijaj w granulowanym cukrze, skórce z cytryny i soku z cytryny. Wymieszać razem Proszek do pieczenia i pozostałą 1/4 szklanki mąki; ubić do masy jajecznej.
Wlać mieszaninę na gorącą upieczoną skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub do momentu napełnienia.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 30 minut. Podnieś z patelni, używając boków foliowych jako uchwytów. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut).
Zdjąć folię i pokroić w kostkę; posypać cukrem pudrem.