Soczewica-Zupa Jarzynowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z soczewicy i warzyw. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, szpinak, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa z czerwonej soczewicy i warzyw, Zupa Jarzynowa Z Soczewicy, oraz Warzywna Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piekarniku lub garnku na średnim ogniu.
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, seler, marchew, i liście laurowe; saute przez 10 protokół.
Dodaj pastę pomidorową, sól, i mielony czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać 6 szklanek wody i soczewicy; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę przez 25 minut. Wymieszać z posiekanym szpinakiem, pietruszką, octem, musztardą i pieprzem; gotować 15 minut. Odrzuć liście laurowe. Zupa z kadzi w miseczkach; wierzch z serem.