Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z soczewicy i warzyw. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz kukurydzę z kernela, pomidory z puszki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Warzywna Zupa Z Soczewicy, Zupa Jarzynowa Z Soczewicy, oraz Zupa Jarzynowa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać cebulę, chili w proszku, sól, kminek, czosnek i sok pomidorowy do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
(zalecane: Sacramento)
1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać w wodzie, soczewicy, pomidory i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Soczewica
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 20 minut.
4
Wymieszaj kukurydzę. Przykryć; dusić 10 minut. Wymieszać z cukinią. Przykryć; dusić około 5 minut lub aż soczewica i cukinia będą miękkie.