Soczewica i szynka

Soczewica i szynka
Soczewica i szynka może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 635 kalorii, 47g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 49 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cebulę, tymianek, szynki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Slow Cooker zupa z szynki z soczewicą: resztki cudu, Cheat ' s soczewica & warzywa brązowy ryż Biryani (ft. Sunrice Rice & Soczewica) + Gratis, oraz Roladki z szynką i serem na gorąco z szynką Deli HORMEL ® NATURAL CHOICE® .

Instrukcje

1
wywar z szynki z kośćmi szynki: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Włożyć kość szynki i wszelkie zabłąkane kawałki szynki do dużego, grubego garnka i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj liście laurowe. Doprowadzić do duszenia i gotować delikatnie przez 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać pozostałe składniki szynki i gotować na wolnym ogniu przez co najmniej kolejne 30 minut, najlepiej kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Przecedzić wywar z szynki przez sito o drobnych oczkach i umieścić w dużej misce. Smak i dodać sól w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzać oliwę w średnim, ciężkim garnku ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę i smażyć przez 2-3 minuty, często mieszając. Nie pozwól cebuli brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj czosnek i gotuj jeszcze minutę, następnie dodaj soczewicę i wymieszaj, aby połączyć. Gotować soczewicę, często mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1
Dodać 5 szklanek wywaru z szynki i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotuj bardzo delikatnie, chcesz, aby bulion ledwo bulgotał, aż soczewica się skończy. To może być zaledwie 20 minut, lub tak długo, jak 1 godzinę, w zależności od tego, ile lat masz soczewicy. Spodziewaj się około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Sprawdź i spróbuj soczewicy od czasu do czasu podczas gotowania. Nie chcesz, żeby były tłuste. Po zakończeniu odcedzić je z wywaru (zarezerwować wywar do zupy jak grochówka lub szynka i zupa z białej fasoli, lub po prostu kolejną porcję tych soczewicy) na drobno oczkowane sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
SoczewicaSoczewica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Wrzucić trochę więcej oliwy z oliwek i podawać z posiekanymi kawałkami lub plastrami pozostałej szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Magazyn