Soczewica Hiszpańska
Hiszpańska soczewica może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 31g białka, oraz 39g tłuszczu. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, liści laurowych, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Hiszpańska Tortilla (Hiszpański Omlet Ziemniaczany), Cheat ' s soczewica & warzywa brązowy ryż Biryani (ft. Sunrice Rice & Soczewica) + Gratis, oraz Soczewica i szynka.
Instrukcje
Połącz soczewicę, chorizo i liście laurowe w dużym rondlu z 1 litrem wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 35-40 minut, lub do soczewicy są miękkie.
W międzyczasie podgrzej 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez 23 protokół, często mieszając, lub aż zmięknie, ale nie rumiane.
Zdjąć z patelni i rezerwy.
Dodać chleb na patelni i smażyć na średnim ogniu, aż lekko rumiane z obu stron.
Połączyć chleb i czosnek w robocie kuchennym i procesu do produkcji grubej okruchy. Doprawić solą. Odstaw okruchy na bok.
Dodaj pozostały olej do patelni.
Dodać boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół, aż rumiane.
Dodać cebulę i gotować przez 3 minuty więcej, aż cebula będzie miękka.
Posypać mąką i papryką i dobrze wymieszać. Wymieszać wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty. Trzymaj ciepło.
Odcedzić soczewicę i wrócić do rondla. Wymieszać w okruchy czosnku i mieszaniny boczku. Podgrzej ponownie, dodając wodę w razie potrzeby, aby zwilżyć soczewicę.
Przełożyć do naczynia i podawać na gorąco.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;