Sobrebarriga en Salsa Criolla (stek z flanki z kolumbijskim sosem kreolskim)

Sobrebarriga en Salsa Criolla (stek z flanki z kolumbijskim sosem kreolskim)
Przepis Sobrebarrigan en Salsa Criolla (stek Flank z kolumbijskim sosem kreolskim) może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 280 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do valentin day. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 473 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pomidory, zmielony achiote i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sobrebarrigan al Horno (kolumbijski pieczony stek Flankowy), Bistec A La Criolla (stek kreolski po Kolumbijsku), oraz Higado con salsa Criolla (wątróbka z sosem kreolskim) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku umieść stek, wodę, cebulę, szalotki, czosnek, sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu przez około 3 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjąć wołowinę z garnka i odstawić
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Ułożyć ugotowany stek na talerzu i skropić sosem kreolskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn