So-Simple Zapiekanka Z Tuńczykiem I Makaronem
Tak prosta zapiekanka z tuńczykiem i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, mleko, makaron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prosta Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, Prosta Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem, oraz Prosta Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania.
W dużej misce do mikrofalówki, miejsce makaron-mieszanka warzywna. Przykryć folią; kuchenka mikrofalowa na wysokie 9 do 11 minut, mieszając w połowie czasu kuchenki mikrofalowej, aż chipsy sos są stopione i warzywa są gotowane. Wymieszać z tuńczykiem, zupą i mlekiem.
W małej misce, wrzucić składniki polewy.
Posypać mieszaniną tuńczyka.
Piec 25 do 30 minut lub do gorąca i polewa jest złoty kolor.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.