Snickerdoodle Sandwich Cookies
Snickerdoodle Sandwich Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 159 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz betty Sugar cookie mix, cynamon, betty rich & creamy creamy cheese frosting i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1967 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Snickerdoodle Biscoff Sandwich Cookies, Snickerdoodle Eggnog Sandwich Cookies, oraz Snickerdoodle Sandwich Cookies wypełnione dynią.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w średniej misce, wymieszać cukier cookie mix, masło, jajko i śmietana z kamienia nazębnego, aż miękkie formy ciasta.
W małej misce wymieszaj cynamon i cukier. Uformuj ciasto na 36 (1-calowe) kulki. Kulki posmarować mieszanką cynamonowo-cukrową; umieścić na blasze ciastka.
Piec 7 do 9 minut lub po prostu, aż ciasteczka są po prostu ustawić. Obserwuj ich uważnie! Nie chcesz ich chrupiące, rumiane i pieczone.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Dla każdego ciasteczka kanapkowego rozłóż lukier na dnie 1 schłodzonego ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół; delikatnie naciśnij ciasteczka razem.