Snapper z pikantnym sosem Krabowo-Andouille

Snapper z pikantnym sosem Krabowo-Andouille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Snappera z pikantnym sosem Krabowo-Andouille. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 811 kalorii. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kiełbasy andouille, ząbek czosnku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rotini z pikantnym sosem Andouille, Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, oraz Andouille, Crab and Oyster Gumbo.

Instrukcje

1
W średniej patelni, połączyć kraba, andouille, wino, Louisiana Złoty sos pieprzowy, sok z cytryny, scallion i czosnek i dusić na umiarkowanym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę, o 4 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i dodać 3 lub 4 łyżki masła, wstrząsając i wirując patelnię, aż się stopi. Kontynuuj dodawanie masła kilka łyżek na raz, potrząsając i wirując patelnię, aż wszystkie masło jest włączone, a sos jest gęsty i kremowy; nie pozwól, aby sos się zagotował. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać na bardzo małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
KrabKrab
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Mąkę ryżową umieścić w płytkiej misce i doprawić solą i pieprzem. W innej płytkiej misce ubijamy jajko z mlekiem i wodą. Filety z Lucjana zanurzamy w umyciu jajecznym, a następnie pogłębiamy je w mące ryżowej, naciskając, aby się przylgnęły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W każdej z 2 bardzo dużych patelni podgrzać 1/4 szklanki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać filety z Lucjana do patelni i smażyć na dużym ogniu, obracając raz, aż złoty i chrupiący, o 6 protokół. Polać filety sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn