Snapper z pikantnym sosem Krabowo-Andouille

Snapper z pikantnym sosem Krabowo-Andouille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Snappera z pikantnym sosem Krabowo-Andouille. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 811 kalorii. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kiełbasy andouille, ząbek czosnku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rotini z pikantnym sosem Andouille, Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, oraz Andouille, Crab and Oyster Gumbo.

Instrukcje

1
W średniej patelni, połączyć kraba, andouille, wino, Louisiana Złoty sos pieprzowy, sok z cytryny, scallion i czosnek i dusić na umiarkowanym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę, o 4 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i dodać 3 lub 4 łyżki masła, wstrząsając i wirując patelnię, aż się stopi. Kontynuuj dodawanie masła kilka łyżek na raz, potrząsając i wirując patelnię, aż wszystkie masło jest włączone, a sos jest gęsty i kremowy; nie pozwól, aby sos się zagotował. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać na bardzo małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
KrabKrab
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Mąkę ryżową umieścić w płytkiej misce i doprawić solą i pieprzem. W innej płytkiej misce ubijamy jajko z mlekiem i wodą. Filety z Lucjana zanurzamy w umyciu jajecznym, a następnie pogłębiamy je w mące ryżowej, naciskając, aby się przylgnęły.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W każdej z 2 bardzo dużych patelni podgrzać 1/4 szklanki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
4
Dodać filety z Lucjana do patelni i smażyć na dużym ogniu, obracając raz, aż złoty i chrupiący, o 6 protokół. Polać filety sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn