Snapper Z Ciepłą salsą w stylu włoskim

Snapper Z Ciepłą salsą w stylu włoskim
Przepis Snapper z ciepłym włoskim Salsan jest gotowy w około 13 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 37g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser feta, filety z Lucjana i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa, Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa, oraz Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj Ciepłą Salsę W Stylu Włoskim. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Filety posypać pieprzem; zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PieprzPieprz
4
Dodaj filety do patelni. Gotować 5 minut z każdej strony lub aż filety płatki łatwo testowane widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieścić 1 filet na każdym z 4 talerzy; wierzch równomiernie ciepłą salsą we włoskim stylu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
6
Posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Aromatyczne Kombinacje
8
Na szybkie i smaczne przystawki, wymieszać 2 łyżki posiekanej zielonej cebuli; 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia; 1 ząbek czosnku, mielony; 1/4 łyżeczki suszonych liści rozmarynu; i 1/4 łyżeczki soli do 1 1/2 szklanki gotowanego ryżu. Puch widelcem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Rozmaryn SuszonyRozmaryn Suszony
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Zielona CebulaZielona Cebula
Ryż GotowanyRyż Gotowany
SólSól

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn