Smoky Puree Potato Bake
Smoky puree ziemniaczane piec może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 331 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Idź do sklepu i odbierz margarynę, sól, pół na pół i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Smoky Sweet Potato Puree Ziemniaczane Piec, Smoky Sweet potato bake, oraz Smoky cheese and Potato Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć czosnek na gorącym oleju w małej patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości. Odstawić.
Ziemniaki gotować w holenderskim piekarniku we wrzącej wodzie na pokrycie 30 minut lub do miękkości; odcedzić.
Ziemniaki rozgnieść w dużej misce. Wymieszać czosnek, 1/4 szklanki sera Gouda, pół na pół, i następne 4 składniki do wymieszania. Mieszanka łyżka do 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie pozostałą 1/2 szklanki Goudy.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub do rozpuszczenia sera.