Smoky Marinara

Smoky Marinara
Smoky Marinara może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pomidory w puszkach, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą, (nie) klopsiki & marinara, oraz Kurczak Marinara.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj czosnek, bazylia, pietruszka, i oregano; smażyć 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z octem i pozostałymi składnikami. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Magazyn