Smoky Barbecue Burgers

Smoky Barbecue Burgers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Smoky Barbecue Burgers. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Ojca. Jeśli masz bekon, sos barbecue wędzony hickory, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brooklyn Chili Burgers z dymnym sosem Barbecue z olejem i octem Slaw, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Dymny Sos Barbecue.

Instrukcje

1
Na patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokruszyć boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni i podsmażyć cebulę do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Przełożyć na talerz i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
6
W dużej misce połącz mielony chuck, paprykę, sos barbecue i zarezerwowany boczek i cebulę. Obficie doprawić solą i pieprzem. Delikatnie, ale dokładnie wymieszać palcami. Podzielić na 16 sztuk. Uformuj każdy kawałek w 3-calowy patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos BarbecueSos Barbecue
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
PaprykaPapryka
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Posyp serem 8 pasztecików, przykryj każdą z pozostałych pasztecików i naciśnij, aby zapieczętować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
8
Rozgrzej grill gazowy do medium (lub rozpal ogień węglem drzewnym i spal na szary popiół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Grill szczotkowy z olejem. Hamburgery Grill do pożądanej doneness, 4 do 6 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wyjąć paszteciki i odstawić na 2 do 3 minut przed podaniem na bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn