Smoky Barbecue Burgers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Smoky Barbecue Burgers. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Ojca. Jeśli masz bekon, sos barbecue wędzony hickory, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brooklyn Chili Burgers z dymnym sosem Barbecue z olejem i octem Slaw, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Dymny Sos Barbecue.
Instrukcje
Na patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokruszyć boczek.
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni i podsmażyć cebulę do miękkości, o 3 protokół.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę dłużej.
Przełożyć na talerz i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce połącz mielony chuck, paprykę, sos barbecue i zarezerwowany boczek i cebulę. Obficie doprawić solą i pieprzem. Delikatnie, ale dokładnie wymieszać palcami. Podzielić na 16 sztuk. Uformuj każdy kawałek w 3-calowy patty.
Posyp serem 8 pasztecików, przykryj każdą z pozostałych pasztecików i naciśnij, aby zapieczętować.
Rozgrzej grill gazowy do medium (lub rozpal ogień węglem drzewnym i spal na szary popiół).
Grill szczotkowy z olejem. Hamburgery Grill do pożądanej doneness, 4 do 6 minut na stronie średnio rzadkie.
Wyjąć paszteciki i odstawić na 2 do 3 minut przed podaniem na bułki.