Smoky Bacon - Cheddar Cheese Ball

Smoky Bacon - Cheddar Cheese Ball
Smoky Bacon - Cheddar Cheese Ball to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz majonez, sól koszerna, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bekon Cheddar Cheese Ball, Bekon - Cheddar Cheese Ball, oraz Sweet & Spicy White Cheddar Cheese Ball w / apples & Bacon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować plastry boczku na patelni na średnim ogniu 5 do 8 minut lub do chrupkości; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszony bekon. Pekan podsmażyć w gorących kapiących 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut. Wymieszać razem ser Cheddar, majonez, zielona cebula, sól koszerna, zmielony czerwony pieprz, zmiękczony twarożek, boczek i pekan. Kształt w piłkę. Owiń w folię. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Świeży Koperek Lub Estragon OpcjonalnieŚwieży Koperek Lub Estragon Opcjonalnie
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn