Smoky Bacon - Cheddar Cheese Ball
Smoky Bacon - Cheddar Cheese Ball to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz majonez, sól koszerna, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bekon Cheddar Cheese Ball, Bekon - Cheddar Cheese Ball, oraz Sweet & Spicy White Cheddar Cheese Ball w / apples & Bacon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować plastry boczku na patelni na średnim ogniu 5 do 8 minut lub do chrupkości; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszony bekon. Pekan podsmażyć w gorących kapiących 2 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut. Wymieszać razem ser Cheddar, majonez, zielona cebula, sól koszerna, zmielony czerwony pieprz, zmiękczony twarożek, boczek i pekan. Kształt w piłkę. Owiń w folię. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.