Smokin ' Shrimp szaszłyki jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, liście kolendry, limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szaszłyki Z Krewetek Karaibskich, Grillowane Szaszłyki Z Krewetkami, oraz Szaszłyki Z Krewetkami Zippy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Usuń liście z połowy każdej gałązki rozmarynu. Zarezerwuj gałązki do użycia na szaszłyki. Posiekać tyle liści, Aby 1 1/2 łyżeczki. (Zachowaj pozostałe liście do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Połączyć oliwę z oliwek, sok z limonki, czosnek, kolendra, chili w proszku, i posiekany rozmaryn w średniej misce. Marynatę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Ostertag Les Jardins Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certyfikowana Biodynamika i praktykowanie od 1998 roku, Domaine jest właścicielem 35.5 akrów winnic w ponad 88 oddzielnych działkach rozsianych po wioskach Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé i Albé. Winogrona są zbierane ręcznie, delikatnie prasowane i fermentowane za pomocą lokalnych drożdży, aż do całkowitego wyschnięcia. Wino jest następnie starzone, sur lie, w starych dębowych beczkach o pojemności 228 L, przez 9 miesięcy.