Smokie okłady z miodowym sosem Dijon
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Smokie okłady z miodowym sosem Dijon Dipping może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 18 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer wybiera nieutwardzone Franki z indyka z twardego drewna, tortille z mąki, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Migdałowa Wieprzowina Z Miodowym Sosem Dijon, Paluszki z kurczaka Paleo i czosnek miód Dijon SOS zanurzeniowy, oraz Hot Ham & Swiss Roll-Ups with Dijon Dipping Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Wymieszać musztardę i miód, aż dobrze wymieszane.
Tortille rozłóż lekko mieszanką musztardy.
Rzuć 1 frank w każdej tortilli.
Każdą tortillę pokroić na 6 sztuk; zabezpieczyć wykałaczką.
Umieść na nieprzywierającej blasze do pieczenia (lub na blasze natryskiwanej sprayem do gotowania). Rezerwa pozostałej mieszanki musztardy do zanurzenia.
Piec 5 do 8 minut lub do ogrzania przez.
Podawać z zastrzeżoną mieszaniną musztardy.