Smoked Bluefish Rillettes
Smoked Bluefish Rillettes jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać koper włoski, sok z cytryny, wędzone* lokalne bluefish; zbierane; Skórka; i linii krwi usunięte, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Rillettes Z Wędzonego Pstrąga, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish.
Instrukcje
* (Tony pali świeżą rybę na grillu, ale w szczypcie można ją kupić wcześniej wędzoną)
Rozgrzać oliwę w patelni smażonej na średnim ogniu.
Dodaj wszystkie warzywa, przyprawy i Garni bukiet. Doprawić drobną solą morską i przykryć, pocić warzywa do miękkości, około 5-8 minut
Usuń bouquet garni I przenieś pozostałe składniki do blendera.Zmiksuj z dużą prędkością do uzyskania gładkiej konsystencji.
Ostudzić i wymieszać z kwaśną śmietaną.
Dodaj według uznania do wybranej wędzonej ryby niebieskiej. Na koniec sok z cytryny.
Podawać z bagietką lub krakersami.