Smażyć szynkę z kuskusem
Smażyć szynkę z kuskusem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 320 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, brokuły i różyczki kalafior, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry.
Instrukcje
Aby zrobić kuskus: w średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia. Wmieszać kuskus, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 8 do 10 minut, aż będzie puszysty. Przykryć i odstawić.
W małej misce, połączyć bulion, skrobia kukurydziana, sos sojowy, brązowy cukier i imbir.
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku.
Dodać czosnek, brokuły, kalafior i marchew; stir-smażyć przez 7 do 8 minut lub do chrupiące-miękkie (dodać wodę w razie potrzeby, jeśli patelnia staje się zbyt suchy).
Wymieszać mieszaninę bulionu i wlać mieszaninę warzywną na patelni, a następnie wymieszać szynkę i kasztany wodne. Gotować 2 minuty, często mieszając. Wymieszaj migdały.
Podawać smażyć na gorącym kuskusie.