Smażony okoń morski z pikantną skórką z trawy cytrynowej

Smażony okoń morski z pikantną skórką z trawy cytrynowej
Smażony okoń morski z pikantną skórką trawy cytrynowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 33g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, wodę, kurkumę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażony bas z trawą cytrynową, Pieczony okoń morski z trawą cytrynową i imbirem, oraz Łosoś Z Trawy Cytrynowej Smażony Na Patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić sos curry: w małym rondlu, ciepła 3 Tbs. mleka kokosowego na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sos CurrySos Curry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać pastę curry; wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
3
Niech mieszaninę gotować na wolnym ogniu, aż pachnące, o 2 protokół, mieszając, aby zapobiec spalaniu.
4
Dodaj bulion z kurczaka, pozostałe mleko kokosowe, sos rybny, cukier i kurkumę. Dusić, aż lekko zmniejszona, o 10 protokół. W oddzielnej małej misce rozpuść skrobię kukurydzianą w wodzie. Użyj tego, aby zagęścić sos dodając 1 łyżeczkę. w czasie i dobrze mieszając. Tuż przed podaniem wymieszaj sok z cytryny. Przygotuj okonia morskiego: w misce połącz trawę cytrynową, płatki czerwonej papryki, czosnek, kurkumę, sól, cukier i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
SeabassSeabass
KurkumaKurkuma
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj okonia morskiego, obracając się, aby go przykryć, i marynować przez około 20 minut. Na patelni nieprzywierającej wystarczająco dużej, aby pomieścić rybę, podgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać filety i gotować, aż tylko zrobić, 5 do 6 protokół z każdej strony.
7
Zdjąć z ognia i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Podawać rybę w basenie z zielonym sosem curry.. Dodać do przodu porady zielony sos curry będzie przechowywać, pokryte i schłodzone, przez około tydzień. Drink sugestie dla każdego dania z pikantnym ciepła, słodsze Wino daje najlepszą równowagę. Owocowo-kwiatowe Rieslingi i Gewrztraminery są idealne. Spróbuj Rieslingów na poziomie Kabinetta z Gunderloch i Zilliken. Albo spróbuj tych odmian: z Kalifornii, Edmeades Mendocino Gewrztraminer lub Bonny Doons Pacific Rim Riesling; lub z Północno-Zachodniego Pacyfiku, Amity Gewrztraminer z Oregonu lub Hogue Riesling z Waszyngtonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Suchej Musztardy,3 łyżki Suchej Musztardy,
RieslingRiesling
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Rozmiar
2
z 1/4 szklanki sosu, kalorii
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1
390, tłuszcz
2
21, Kalorie Tłuszczowe
1
190, Tłuszcze Nasycone
2
11, białko
3
35, Tłuszcz Jednonienasycony
4
5, węglowodany
5
1290, Cholesterol
6
70, włókno
7
Foto: Alan Richardson
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
16, Tłuszcz Wielonienasycony
2
3, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn