Smażony makaron Naomi Duguid
Smażony makaron Naomi Duguid wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 37 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam poważne jedzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Makaron z sosem kokosowym Naomi Duguid, Naomi Duguid ' s Golden Egg Curry, oraz Święto ryb rzecznych Naomi Duguid dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbij lub pokrój makaron jajeczny na około 3 cale długości.
Rozgrzać 1 cal oleju arachidowego na średnim ogniu w stabilnym woku lub szerokim płytkim garnku. Gdy olej jest gorący, wrzucić makaron. Jeśli od razu zaczną brązowieć, lekko obniż ciepło. Smażyć, przesuwając je, aby zapobiec przypaleniu, aż będą chrupiące i zwinięte i po prostu zaczną zmieniać kolor. Użyj szczypiec lub pająka, aby wyciągnąć je z gorącego oleju, wstrzymując, aby nadmiar oleju spłynął, a następnie przenieś na talerz.
Wylać olej; można go użyć do innego celu. Smażony makaron będzie przechowywany przez tydzień, jeśli będzie przechowywany, po całkowitym ochłodzeniu, w dobrze zamkniętym szklanym słoiku.