Smażony kurczak kukurydziany z kukurydzą i cebulą
Smażony na patelni kurczak kukurydziany z kukurydzą i cebulą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mieloną mąkę kukurydzianą, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sweet Tean Oven-Fried Chicken Sliders w / Jalapeno Cheddar kukurydza Slaw + chrupiąca cebula, Kurczak Smażony W Piecu Kukurydzianym, oraz Kurczak smażony z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę kukurydzianą i przyprawę w plastikowej torbie na suwak; dodaj kurczaka. Uszczelnij i dobrze wstrząśnij, aby pokryć.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, i gotować 6 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć kurczaka z patelni.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, papryka, i kukurydza na patelni; smażyć 2 minut na średnim ogniu.
Dodać sól i czarny pieprz.
Połącz rosół z kurczaka i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając; dodaj do kurczaka i gotuj, aż lekko zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Podawać mieszankę kukurydzy na kurczaka.