Dodaj cebulę i obniżyć ogień do średniej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać brandy, następnie bulion i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią, a następnie zawirować w pozostałej 1 1/2 łyżki masła. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Szczypty Zmielonych Goździków
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu i dodać olej. Po prostu palenie, dodać masło i jabłka i smażyć przez około minutę.
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cukier i sól i gotować do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wyjąć na ciepły talerz.
1
Podgrzać dwie duże Patelnie sauté na dużym ogniu.
2
Dodać 1 łyżkę oleju i masła do jednej patelni i 3 łyżki oleju do drugiej. Na talerzu przyprawiamy wątróbki i łyżki solą i pieprzem oraz lekko kurzymy Wondrą. Gdy olej w patelni się pali, dodaj wątróbki do patelni z masłem i łyżką, najbielszą stroną w dół, do drugiej patelni. Obniżyć ogień do średniej wysokości i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy. Obróć łyżwy i zakończ gotowanie po drugiej stronie. Wycisnąć sok z cytryny na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Skate
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1
Na środek talerza wlać sos, a następnie łyżkę. Na wierzchu wątróbki z kurczaka, jabłka i szczypiorek.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.