Smażony filet z Seabass z sosem Salsa i kuskusem

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażony filet z Seabass z sosem Salsa i kuskusem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz sól morską, mielony pieprz, filety z okonia morskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem, Smażony filet z czerwonego Lucjana z kreolskim sosem kukurydzianym, oraz Anticuchos Z Białego Morza Z Marynatą Miodową Aji Chile I Salsą Semilla.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio