Smażone zielone pomidory z krewetkami i sosem Remoulade

Smażone zielone pomidory z krewetkami i sosem Remoulade
Smażone zielone pomidory z krewetkami i sosem Remoulade może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 797 kalorii, 20g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jeśli masz olej roślinny, majonez, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade, Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade, oraz Smażone zielone pomidory z krewetkami Rémoulade.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać olej na głębokiej patelni lub żeliwnej patelni do 350 stopni F. ubić jajka, mleko i gorący sos w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Mąkę i bułkę tartą przełożyć do 2 oddzielnych płytkich naczyń. Plastry pomidora zanurzyć w mące, następnie umyć jajkiem, a następnie bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
JajkoJajko
3
Przenieść do oleju i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ogrzać, aż będą gotowe do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Dla krewetek: doprowadzić wodę do wrzenia i dodać wrzenia kraba, cebula, cytryny, i gorący sos. Wymieszać i dodać krewetki. Gotować, aż krewetki włączyć różowy. Obierz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Ostry SosOstry Sos
CytrynaCytryna
CebulaCebula
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
1
Połączyć majonez, musztarda, chrzan, sok z cytryny, sos Worcestershire, i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Ostry SosOstry Sos
MusztardaMusztarda
2
Aby służyć: ułóż talerz z rozdrobnioną sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
3
Dodaj 2 plastry smażonych zielonych pomidorów. Top każdy pomidor z 1 gotowane krewetki. Napełnij butelkę squeeze sosem remoulade i mżej dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PomidorZielony Pomidor
SOSSOS
KrewetkiKrewetki
PomidorPomidor

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn