Smażone W Piekarniku Zielone Pomidory

Smażone W Piekarniku Zielone Pomidory
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Smażone w piecu zielone pomidory mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, mielone nasiona lnu, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paleo Piekarnik Smażone Zielone Pomidory, Zielone pomidory & cukinia Pizza mój sposób na smażone zielone pomidory, oraz Pieczone w piecu pomidory z cebulą, jajkiem sadzonym i kiełbasą.

Instrukcje

1
Spryskaj blachę lekko olejem rzepakowym lub nieprzywierającym sprayem lub linią z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Połącz wodę i zmielone nasiona lnu w blenderze i mieszaj z dużą prędkością przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do szerokiej, płytkiej miski i odstawić na kilka minut, aby lekko zgęstnieć. W innej szerokiej misce lub talerzu połącz pozostałe składniki (z wyjątkiem pomidorów).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pomidory pokroić w plasterki o grubości około 1/4 do 1/2 cala. Zanurz plasterek pomidora w wodzie lnianej, pozwól, aby nadmiar kapał i umieść plasterek w mieszance mąki kukurydzianej. Naciśnij lekko, aby upewnić się, że dno plastra jest pokryte mąką kukurydzianą i obrócić, aby pokryć drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Siemię LnianeSiemię Lniane
5
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Gdy wszystkie plastry pomidora są powlekane, piec przez 15 minut, lub do dna są złotobrązowe. Obróć i piec kolejne 15 minut na brązową drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn