Smażone W Głębokim Tłuszczu Kości Rybne

Smażone W Głębokim Tłuszczu Kości Rybne
Głęboko smażone kości ryb to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Smażona Ryba Na Patelni, Ciasto Do Smażonych Ryb, oraz Ryba smażona na głębokim tłuszczu w sosie trzy smakowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oddziel mięso od głowy, przecinając za klapą skrzelową każdej ryby. Trzymając nóż przy kościach, przeciąć wzdłuż długości ryby, aby usunąć filet, odrywając miąższ w miarę upływu czasu. Odwróć rybę i powtórz. Nie zdejmuj ogona. Przechowywać filety do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Podgrzać 4 szklanki oleju roślinnego w wok lub głębokim rondlu, aż osiągnie 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać kilka kości na raz i smażyć, aż chrupiące i lekko złoty kolor, o 2 do 3 protokół.
4
Wyjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych, posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn