Smażone " Trufle Lodowe

Smażone
Smażone " Lody trufle może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, lody dulce de leche, matowe płatki kukurydziane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić masło, cukier i cynamon w małej misce i gotować w kuchence mikrofalowej na wysokiej przez 1 minutę, aż masło się stopi. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieścić migdały w małej misce; wlać mieszaninę masła, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec przez 10 minut, mieszając w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Linia drugą blachę do pieczenia z pergaminem i umieścić w zamrażarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Pozostaw lody w temperaturze pokojowej 15 minut, aby zmiękły. Mieszanka migdałów Pulse, płatki kukurydziane i sól w robocie kuchennym, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
LodyLody
MigdałyMigdały
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
9
Przenieść mieszaninę do płytkiego naczynia.
10
Łyżka lodów do kulek za pomocą miarki 1 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
11
Tocz w mieszance migdałowej, delikatnie naciskając na kulki. Ułóż na blasze do pieczenia w zamrażarce. Trufle zamrażać przez co najmniej 30 minut lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
MigdałyMigdały
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn