Smażone Tacos Tilapia Z Grillowaną Papryką I Cebulą

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażone Tacos Tilapia z grillowaną papryką i cebulą może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 33g białka, oraz 4G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, tortille kukurydziane, filety tilapia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tilapia Tacos Z Papryką I Cebulą, Miękkie Tacos Tilapia Z Grilla, oraz Rozdrobnione Grillowane Tacos Tilapia.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Ułóż plastry cebuli i papryki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Cebulę grillować przez 12 minut, od czasu do czasu obracając.
Usuń cebulę i paprykę z grilla i odstaw na 5 minut. Pokrój krążki cebuli na pół. Cienko pokroić paprykę; wyrzucić łodygi i nasiona.
Połączyć cebulę, paprykę, łyżeczki. sól i łyżeczki. czarny pieprz w małej misce.
Rybę posypać równomiernie pozostałą łyżeczką. sól i pozostała łyżeczka. czarny pieprz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rybę na patelnię i gotuj przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podzielić ryby, mieszanki cebuli i jalapeno plastry równomiernie między tortille.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.