Smażone szparagi z pieczarkami
Smażone szparagi z pieczarkami to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, świeży szczypiorek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi Grzyby Saute, Smażone pieczarki morelowe i szparagi, oraz Szparagi i pieczarki Saute z kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować 2 plastry applewood - wędzony boczek w dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodać 1 łyżkę masła do kapieli na patelni; zawirować do herbu.
Dodaj 6 uncji ćwiartowane świeże grzyby morelowe; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w 1 funt (1-calowy) kawałki szparagów, 1/4 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka świeżo zmielony czarny pieprz; smażyć 5 minut lub aż szparagi jest chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; posypać boczkiem i 3 łyżkami posiekanej zieleniny lub świeżego szczypiorku.