Smażone Skórki Ziemniaczane Ole
Smażone Skórki ziemniaczane Ole to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ser cheddar, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 35%. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Smażone Skórki Ziemniaczane, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj ziemniaki; nakłuj każdego ziemniaka kilka razy widelcem.
Piec w 400 przez 1 godzinę lub do ziemniaków są gotowe.
Podsmażyć czerwoną paprykę i zieloną cebulę w margarynie na dużej patelni na średnim ogniu 3 minut lub do miękkości. Wymieszać kukurydzę, chili w proszku, i sól; saute 3 protokół lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i ostudzić. Wymieszać z kwaśną śmietaną i mieloną kolendrą. Odstawić.
Pozostawić ziemniaki do ostygnięcia w dotyku.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Ostrożnie wyjąć miąższ, pozostawiając muszle o grubości około 1/8 cala.
Przeciąć każdą skorupę na pół wzdłuż. Rezerwa pulpy ziemniaczanej do innego użytku.
Wlać olej na głębokość 2 do 3 cali w holenderskim piekarniku. Smażyć muszle na gorącym oleju (37
przez 1 do 2 minut lub aż zbrązowieje. Odwrócić i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ułożyć skorupy, skórkę bokiem w dół, na nieczystej blasze do pieczenia. Łyżka mieszanki kukurydzy równomiernie do muszli; posypać równomiernie serem. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 2 do 3 minut lub do topienia sera.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.