Smażone Ravioli

Smażone Ravioli
Smażone Ravioli wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Ta przystawka ma 223 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 42 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, parmezan, ravioli z serem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Smażone Ravioli, Smażone Ravioli, oraz Smażone Ravioli.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek do dużej patelni, aby osiągnąć głębokość 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Podczas gdy olej się rozgrzewa, umieść maślankę i bułkę tartą w oddzielnych płytkich miseczkach. Pracując partiami, zanurz ravioli w maślance, aby całkowicie pokryć. Niech nadmiar maślanki kapie z powrotem do miski. Ravioli w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
RavioliRavioli
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Umieść ravioli na blasze do pieczenia i kontynuuj z pozostałymi ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Gdy olej jest gorący, smażyć ravioli partiami, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor zbrązowieje, około 3 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś smażone ravioli Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Posypać smażone ravioli z parmezanem i podawać z miską rozgrzanego sosu marinara do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn