Smażone Ravioli
Smażone Ravioli wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Ta przystawka ma 223 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 42 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, parmezan, ravioli z serem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Smażone Ravioli, Smażone Ravioli, oraz Smażone Ravioli.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek do dużej patelni, aby osiągnąć głębokość 2 cale.
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 325 stopni F.
Podczas gdy olej się rozgrzewa, umieść maślankę i bułkę tartą w oddzielnych płytkich miseczkach. Pracując partiami, zanurz ravioli w maślance, aby całkowicie pokryć. Niech nadmiar maślanki kapie z powrotem do miski. Ravioli w bułce tartej.
Umieść ravioli na blasze do pieczenia i kontynuuj z pozostałymi ravioli.
Gdy olej jest gorący, smażyć ravioli partiami, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor zbrązowieje, około 3 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś smażone ravioli Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Posypać smażone ravioli z parmezanem i podawać z miską rozgrzanego sosu marinara do zanurzenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon