Smażone Moo Shu Okłady Warzywne
Smażone Moo Shu okłady warzywne to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 462 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tofu, butelkowany mielony imbir, czapki z grzybami shiitake i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Smażona fasolka szparagowa w tortilli, Smażony kurczak z warzywami Lo Mein, oraz Asaltado Vegetariano (smażona kanapka z warzywami).
Instrukcje
Połącz sos sojowy i tofu w małej misce.
W średniej misce połącz grzyby i 5 kolejnych składników (pieczarki przez imbir).
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać warzywa; smażyć przez 3 minuty.
Dodaj tofu; stir-fry 1 minutę. Wymieszać w sosie hoisin i pokruszony czerwony pieprz; stir-smażyć przez 1 minutę lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Tortille stos; zawiń w wilgotne ręczniki papierowe i kuchenka mikrofalowa na wysokości 25 sekund.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki sosu śliwkowego na każdej tortilli. Top każdej tortilli z około 1/3 szklanki mieszanki tofu; roll up.