Smażone Kalmary

Smażone Kalmary
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Smażone kalmary spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 411 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kalmary, mąka, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Kalmary, Smażone Kalmary, oraz Smażone Kalmary Nachos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij rurki kalmarów na pierścienie o grubości 1/4 cala. Namoczyć kalmary w zimnej wodzie 30 minut; odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Mąkę połączyć z 4 składnikami. Pogłębiać kalmary w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Wlać olej na głębokość 6 cali do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Ciepło do 40
5
Smaż kalmary, partiami, 1 minuta, pozwalając oleju osiągnąć 400 przed gotowaniem następnej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Cienki-Cienki-
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn